Jag vann hatten – första deltävlingen i Poetry Slam Göteborg!

IMG_3788Jag känner mig helt hattigfnattig! Kom precis hem från att ha vunnit första deltävlingen i Poetry Slam Göteborg med mina dikter om tonårsångest, morgonhumör, övergrepp, Jantelag och blyghet.

Det här betyder betyder att jag går till höstfinal 8 december och om det går bra i höstfinalen går jag till årsfinal och om det går fint där får jag tävla i SM i Poetry Slam i Umeå nästa år.

Grymma poeter, grymma dikter och stor spänning. Förutom äran och en plats i höstfinalen vinner även vinnaren innehållet in en hatt.

Jag fick alltså inte behålla hatten. Däremot fick jag ta hem allt som fanns i hatten. Istället för inträde fick publiken på Café Hängmattan lägga vad de ville i hatten i form av mynt, sedlar och diverse andra grejer. Förutom tjugor, tior, femmor och enkronor fick jag två kondomer, en tablettask, en blyertsstiftpenna, ett visitkort, en del av en nyckelring, ett skavsårplåster, en diktbok, en tändsticksask och en majblommekrans. Jag har ju sagt att det är glamoröst att vara estradpoet! Tack alla på Hängmattan!

IN ENGLISH

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s