2015 i backspegeln

Årets … 

Bedrift: Att jag blev släppte Swenglish – a journey through everyday life på engelska och hade release-fest i Brighton. Och att det var så kul att jag bestämde mig för att göra samma sak i Sverige där jag släppte Svenglish – en 30-årings resa genom vardagen och hade release-fest i Göteborg

Bekantskap: Det nystartade litterära poesi- och performance-nätverket Poesiwerken

Beslut: Att låta benen vara håriga nästan hela sommaren och lära mig leva med mitt lurviga jag

Besvikelse: Hanteringen av alla människor som flyr genom Europa

Besök: Alla författarbesök jag gjorde på skolor och bibliotek för att hålla i workshops.
Särskilt minns jag Biskopsgårdens bibliotek där ingen var anmäld, men fyra personer dök upp spontant och hungrade efter poesi

Bild: SmutsKultur på Hammok, foto Hanna Eliasson

SmutsKultur på Hammok

Biljett: Göteborgs Visfestival (som jag fick gratis eftersom jag & Henke var presentatörer en av kvällarna)

Blogg: Emma Swanströms Emmanismen för att hon vågar diskutera komplicerade feministiska frågeställningar

Bokupplevelse: The God of Small Things av Arundhati Roy (den kom ut för flera år sen, men nu var det min tur att uppleva det sjungande gungande språket och en tragisk berättelse som fortfarande är med mig)

Bästa: Sommarens irrfärder med bil genom Småland, Dalsland och Bohuslän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s