Låt mig presentera … SmutsKultur!

När jag deltog i Göteborgs höstfinal i Poetry Slam i december hade jag en obehaglig känsla i kroppen. Det kändes inget bra att tävla mot mina poetvänner Ingrid Nilsson och Klara Frisk Kockum. Det kändes inget bra att tävla eftersom det inte går att tävla i poesi och ändå envisas vi med att göra det. (Bob Holman sa nåt sånt.)

Jag deppade i några dagar. Sen bestämde jag mig för att starta ett band. Eller en grupp snarare. En scenkonstgrupp med rötterna i performance poetry. Förutom Ingrid och Klara drog jag med Siri Björkström, som var med i Göteborgs SM-lag förra året. Jag slängde iväg ett Facebook-meddelande och alla var på. Vi enades om att kalla oss för SmutsKultur. Två månader senare har vi gjort vårt andra gig och vi har fler på gång.

Söndagen 2 mars kl 13 uppträder vi på Litteraturhuset i Göteborg

Onsagen 26 mars kl 18 uppträder vi på Världskulturmuseet i Göteborg

Gilla SmutsKultur på Facebook så får ni veta mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s