2023: Urpremiär för Vi är inte klara med varandra – koreograferade mormordikter

Framförande av mormordikter på Klubb Bubbla, Örebro teater, foto: Erik Wärlegård

Hösten 2022 släpptes Louise Halvardssons diktsamling Vi är inte klara med varandra – mormordikter (Poesiwerken Publishing). Hon har framfört enstaka dikter ur samlingen på bland annat Poesimässan i Stockholm, Rum för Poesi på Bokmässan i Göteborg, Internationell poesifestival, Poesifest i Jönköping och på Klubb Bubbla på Örebro teater.

Nu ska de enstaka dikterna blir flersamma, flätas ihop till en hel föreställning. Manusbearbetning sker i samarbete med Ingrid Nilsson som också regisserar föreställningen.

Urpremiär blir i maj 2023 i Göteborg. Exakt var och när och hur många föreställningar det blir, beror på hur det går med sökta medel för detta. Här kan du läsa mer om Vi är inte klara med varandra – koreograferade mormordikter. Är du arrangör och vill boka föreställningen, hör av dig till louise.ha@gmail.com

Under 2023 Louise Halvardsson är även tillgänglig att boka som föreläsare, konferencier och workshopledare/handledare inom spoken word-poesi, scenframträdande och kreativt skrivande för både unga och vuxna. Hennes specialteman är identitet, sexualitet, relationer, kreativitet och Skriva för att må bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s