Svenglish-projektet: släppfest i Brighton

När jag fyllde 30 gjorde jag något knasigt. På ett bra sätt. Jag pausade alla skrivprojekt, sa upp mig från deltidsjobbet som biblioteksassistent i Brighton & Hove, lämnade rummet jag hyrde och gav mig ut på en 30 veckor lång resa. Jag bodde hos 30 olika personer, 15 i England och 15 i Sverige. Jag ställde 30 frågor till varje person om deras liv och leverne. Jag överlevde.

Resultatet blev en film och en bok. Släppfesten är i Brighton lördagen 13 juni. Alla är bjudna.

Följ Svenglish-projektet på Facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s